Bronswijk en Buijs sprinten naar een top-10 plek in Lisse

Zaterdag werd door de wielervereniging RTV De Bollenstreek het jeugdtoernooi van Lisse georganiseerd. Een dag vol wedstrijden van de jeugdcategorieën die werd afgesloten met een koers voor de nieuwelingen. Hierin was Tristan Kool de beste. Hij wist met 15 seconden voorsprong op het peloton solo over de finish te komen. Daarachter won Kjell de Jager de sprint voor de tweede plek en werd Thomas Lakeman derde. Honselersdijker Mike Bronswijk eindigde net buiten het podium en werd vierde en Lierenaar Quinten Buijs van Westland Wil Vooruit kwam als achtste over de finish.

Buij zijn ploeggenoten Sven van der Lans, Yannick van den Berg, Tim van der Voort en Björn Claassen wisten in de massasprint ook goed van voren te finishen. Zo werd Van der Lans 15e, Van den Berg 16e, Van der Voort 18e en Claassen 19e.

Geplaatst in Wielrennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *